Invitație la expoziția de fotografie LA MIA ROMANIA, a italianului Stefano Celia

Vernisajul expoziției: vineri, 14 decembrie 2018, ora 19, la Podul Viilor 9.
Expoziția va rămâne deschisă până la în 6 Ianuarie 2019.

La mia Romania – Maramureș Spirit este o călătorie în inima României, descoperind tradițiile, chipurile, frumusețile și adevărurile acestui minunat colț de lume. Parcursul călătoriei s-a născut din nevoia personală de cercetare a AUTENTICITĂȚII, de a da valoare tuturor gesturilor mici, care fac o ființă umană… mare.
De la un simplu zâmbet la o grimasă de durere, de la oboseală până la plăcerea de a împărtăși un apus, un peisaj, firul comun este iubirea, este sufletul, pasiunea pentru ceea ce faci.
Într-o lume în care s-a pierdut complet din vedere valoarea fraternității și a ospitalității, am redescoperit în această cultură sensul unui zâmbet care mi-a permis să mă ”opresc” și să mă bucur de acele mici simple gesturi care în viața cotidiană se uită, fiind mereu prea prinși în alergarea de a căuta ceva.
Nimic nu e imposibil și nu e niciodată prea târziu…

Mulțumesc, călătorie plăcută!
RACCONTI FOTOGRAFICI a cura di STEFANO CELIA
”La mia Romania” – Maramures Spirit é un viaggio nel cuore della Romania, delle sue tradizioni, dei suoi volti, delle sue bellezze e delle sue veritá. Questo percorso nasce dall’esigenza mia personale della ricerca dell’AUTENTICITÁ, di ridare valore a tutti i piccoli gesti che fanno grande un essere umano.
Dal semplice sorriso, ad una smorfia di dolore, dalla fatica al piacere di condividere un tramonto, un paesaggio. Il filo conduttore é l’amore , é l’anima, la passione per cio’ che fai.
In una societá in cui si é perso completamente di vista il valore della fratellanza e dell’accoglienza, ho riscoperto in questa cultura il significato di un sorriso che mi ha permesso di “fermarmi” e godermi quei piccolo gesti semplici che nella vita quotidiana si dimenticano, sempre troppo presi nel correre dietro la ricerca di qualcosa.
Nulla é impossibile e non é mai troppo tardi….

CITITI SI...  Culorile Maramureșului au fost expuse la lansarea camionului Truston

Grazie e buon viaggio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *