Culorile Maramureșului au fost expuse la lansarea camionului Truston

Evenimentul de lansare a camionului Truston, care a avut loc in 28 august 2019, la Baia Mare, a fost un bun prilej pentru o expozitie cu picturi care reflecta imagini din Maramures, vazute din perspectiva unor artisti participanti la tabere ”Culori Unite in Maramures”.

Colectivul grupului ATP a reusit sa atraga atentia asupra Maramuresului prin noul model de camion asamblat la Baia Mare, aceasta regiune fiind apreciata mai mult pentru frumusetea naturii si a traditiilor bine pastrate, insa si  industria se revigoreaza vizibil prin proiecte care se dezvolta in zona.

ATP Group a oferit oportunitatea ca unele lucrari ale artistilor participanti la taberele Culori Unite in Maramures sa poata fi admirate la importantul eveniment de lansare a noii marci ATP Trucks si a primului sau produs, camionul Truston.

ATP Motors, ca dealer autorizat Suzuki, sprijina editia a IX-a a Taberei internationale de pictura Culori Unite in Maramures. Prin ATP Motors, Suzuki SX4 S-CROSS a fost masina oficiala a Evenimentului.

CITITI SI...  Invitație la expoziția Taberei Culori Unite în Maramureș (editia a IX-a)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *